SundayFair Beverwijk

SundayFair, dé belevingsmarkt van de IJmond

______

Beverwijk Winkelstad heeft haar koopzondag op elke laatste zondag van de maand en vanaf half november tot eind december zelfs op elke zondag van de maand. Ondernemers organiseren op de koopzondagen van 12.00 tot 17.00 uur 4 keer per jaar een SundayFair inspelend op het seizoen. In verband met de renovatie van het centrum zal de zomereditie van de  SundayFair op het stationsplein plaats vinden en we hopen met de kersteditie weer op onze vertrouwde Breestraat te mogen zijn. In 2017 zullen er dan ook geen 4 maar 2 SundayFairs zijn.

De SundayFair vindt plaats op de Breestraat, de winkelstraat van de IJmond . De SundayFair is geen gewone markt maar een ware belevingsmarkt voor het hele gezin en staat voor een mix van uniek marktaanbod, straattheater, live muziek, terrassen en kinderactiviteiten.

Bezoek voor een indruk onze facebook pagina. 

 Kosten voor deelname:

  •          Kraamhuur voor 1e keer deelname  € 25,00 *(introductie  prijs). Na 1e keer deelname is de kraamhuur € 36,50*.
  •          Grondplaats € 24,50*
  •          Gebruik van stroom € 10,00*

 

De Sundayfair garandeert een actieve promotie:  advertenties – persberichten – verspreiding van posters – Radio Beverwijk – Facebook.

 

Agenda SundayFair 2017         

  •          25 juni zomer editie
  •          17 december Kerst editie

 

Inschrijven? Stuur een mail naar sundayfair@viasilevenementen.nl en de organisatie SundayFair neemt zo snel mogelijk contact met u op. 

* alle bovengenoemde bedragen zijn incl BTW.