Vers & Brocante markt oktober editie

Evenement | Geplaatst: 03-10-2017

Vers & Brocante markt oktober editie

Aanstaande zaterdag 7 oktober is er weer een gezellige Vers&Brocante markt in de Zeestraat in Beverwijk. En dat de “R’ weer in de maand zit zal de sfeer niet drukken… integendeel!

 

De herfst is begonnen dus de tijd van de pruttelende stoofpotjes, mooie volle wijnen met een bijpassend stukje kaas is weer aangebroken en daar houden de standhouders op de Bourgondische maandmarkt in hun aanbod van aanstaande zaterdag natuurlijk rekening mee. 

 

In de Zeestraat zijn dan ook alle neuzen gericht op het najaar. Zo hangen de winkels vol met de wintercollecties en ook op gebied van (woon) accessoires is er veel nieuws te vinden. Kortom: zowel op de marktkramen als in de winkels zit de R overduidelijk in de maand.

 

Natuurlijk: geen Vers & Brocante markt zonder muziek. Dat geldt ook voor deze oktobereditie: voor de juiste stemming is daarom dweilorkest De Zotte Zwanen ‘ingevlogen’, dat al eerder voor een heel gezellige middag op de markt zorgde.

 

De Vers & Brocante markt zal dit jaar nog 3 keer plaatsvinden. Aanstaande zaterdag dus de herfstachtige oktobereditie, terwijl in november en december de markten helemaal in het teken zullen staan van winter en kerstmis.

 

De Vers & Brocante markt begint zaterdag a.s. om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.