Summer High tea op de Vers & Brocante

Evenement | Geplaatst: 27-06-2017

Summer High tea op de Vers & Brocante

De Zeestraat gaat weer bruisen dit weekend. Aanstaande zaterdag 1 juli is het weer tijd voor de gezellige maandmarkt en van 10.00 tot 17.00 uur kunt u genieten van  gezellige kramen vol heerlijke versproducten, nostalgische brocante, live muziek, volop terrassen en gezelligheid en shoppen voor leuke prijsjes!

Dit jaar is het midden van de markt omgetoverd tot het “Bourgondische pleintje” en de lokale horeca ondernemers maken er ook aanstaande zaterdag wederom een feestje van. Dit keer met een ‘summer high tea’, voor slecht €9,50 krijgt iedereen die zich hiervoor opgeeft een luxe high tea met o.a. een omelet met roomkaas, wrap, quiche, fruitspiesje, scones, brownie en een curry soepje. Deze high tea wordt verzorgt door lunchroom en grand café Gewoon uit Wijk aan Zee, Absurd eten en drinken en brasserie  ’t Begijnenhof uit Beverwijk. Iedereen kan zich opgeven bij één van deze zaken.

Live muziek is er uiteraard ook, deze maand zal het weer swingen worden met de Whiskeymo's, ook te vinden op het ‘Bourgondisch pleintje’.

Op een versmarkt mag de Hollandse Nieuwe natuurlijk niet ontbreken, de Boeren Roker op de markt zal aanstaande zaterdag op de kraam naast de rokerij een uitgebreid assortiment verse vis meenemen met deze Hollandse Nieuwe in de hoofdrol.

Niet alleen op de markt, ook in de winkels in de Zeestraat valt er aanstaande zaterdag veel mazzel te beleven. Diverse winkeliers in de Zeestraat hebben besloten deze dag gezamenlijk te starten met de uitverkoop. Met nog drie weken te gaan voor de grote schoolvakantie is dit dus een uitgelezen moment om nog even flink de slag te slaan. Onder andere Ab Geldermans, Koning Bodyfashion, Helene By Barbara, KaasCous en Zero Sixteen beginnen met de Summer Sale en de kortingen kunnen oplopen tot wel 50%!

In de maand augustus zal de Vers &Brocante markt niet plaatsvinden vanwege de vakantieperiode, na aanstaande zaterdag zullen de trouwe Vers &Brocante aanhangers dus geduld moeten hebben tot september. Reden temeer om dit weekend even in te slaan voor de rest van de zomer.

Iedereen is van harte welkom, bienvenue in de Zeestraat Speciaalstraat!